About

Jeg underviser på Hovedforløbet på IBC. Mine aktiviteter ligger på Offentlig Administration og på Kontorspecialet Administration.

Udover en række fag på disse to specialer underviser jeg endvidere på valgfagene Kvalitet og Service, E-butikken og Salg & Markedsføring.

Min baggrund er en SPRØK fra CBS Handelshøjskolen i København og erhvervserfaring indenfor salg og markedsføring indenfor forsikringsbranchen og forlagsbranchen.

Jeg har arbejdet i Danmark, Frankrig og Belgien.

Og så brænder jeg i øvrigt for at hjælpe DIG til at få så meget ud af din fagprøve som muligt!

Advertisement

8 svar til About

  1. Sarah siger:

    Hej Hans
    Sikke da en fantastisk side at falde over midt i opgaveskrivningen.
    TAK for gode ideer og mange gode forklarringer på de forskellige modeller.
    DU ER GULD VÆRD!
    Jeg er endelig kommet igang med min opgave takket være din side.
    Mvh. Sarah

  2. chantasa siger:

    Jeg siger det samme her et år senere – har du nogle gode råd til, hvilke modeller der går hånd i hånd?
    I min opgave har jeg brugt, Den nye bollemodel, AIDA, Formidlingstrekanten og SMART-modellen. Til eksamen bruger jeg PCDA. Jeg tænker meget over, hvilke(n) modeller min lærer og censor kan finde på at spørge mig om, da jeg jo klart kan huske dem jeg har arbejdet med for nyligt.

    • Vestslesvigsk siger:

      hmmm… Som udgangspunkt stiller jeg ikke sprørgsmål til andre modeller end dem eleven har brugt. Undtagelserne er, hvis modellen ikke kan bruges i situationen, så kan jeg finde på på at spørge til, hvilke andre modeller man kunne have brugt. Men; det er min måde! Der er sjældent – eller aldrig – tid til en større rundtur i pensum. Din bedste sikkerhed for at “styre showet” (og dermed også styre hvilke spørgsmål der kommer) er at have forberedt en god præsentation. Så er det den I taler om!

  3. Sara siger:

    Hejsa. Jeg er ved at skrive fagprøve og er nu kommet i en mindre krise. Jeg er ikke klar over, hvor jeg kan/må henvende mig her på bloggen, så nu prøver jeg at skrive her – håber det er ok.

    Jeg skal analysere to markedsføringsplakater via formidlingstrekanten. Problemet er, at jeg ikke er 100 procent klar over, hvordan jeg skal gibe analysen an. Hvad er kravene? Jeg mener ikke, at det kan ende ud i en analyse på en side eller mere.

  4. Danielle siger:

    Hej Hans
    Super fedt at du har lavet en blog om fagprøveskrivning!
    Ligesom en af de overstående, kan jeg heller ikke lige se hvor jeg skal henvende mig med spørgsmål.

    Jeg går på eventkoordinatoruddannelsen og har valgt en problemformulering der stiller spørgsmål til mødekulturen vi har ved møder på arbejdet. Jeg har de sidste par dage arbejdet på at få et overblik over alle de modeller vi har lært, for at finde nogle teorier og modeller jeg kan bygge opgaven op omkring. Desværre er jeg nået dertil hvor mit hovede er et kaos indeni og jeg ved hverken hvor jeg skal starte eller stoppe, fordi der er mulighed for så mange vinkler på emnet. Har du nogle råd til, hvordan jeg finder ud af hvilken vinkel jeg skal gå efter? Jeg har jo selvfølgelig, så besværlig som jeg er, valgt et emne der er meget lidt data på..

    Tak på forhånd
    Danielle

  5. Line siger:

    Hej Hans
    Tak og en fed blog 🙂
    Jeg er i gang med min fagprøve (lægesekretær) og skal bruge TQM, men jeg aner ikke hvordan jeg lige skal gribe det an og få min egen problemstilling ind i opgaven 😦

  6. Gül siger:

    Hej Hans
    Sikker et fedt hjemmeside du har fået lavet her☺️ Jeg håber du kan hjælpe med med nogle spørgsmål vedr. mit fagprøve. Min problemformulering er “optimering af en eksisterende system” hvilken modeller kan du anbefale mig at bruge?
    Også vil jeg høre om du har mulighed og tid til at kigge på mit projektplan og se om det er rigtig sat op?
    Vh Gül

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s